Цемент Стоне

Цемент Стоне

 • Cloudy Grey Cement Culture Stone

  Облачно сиви камен културе цемента

  Артикал бр.: ВНС-1308ХГЦЗ

  Назив артикла: Облачно сиви камен културе цемента

  Величина: 550к200мм

  Дебљина: 20-40 мм

  Тежина: 65 кг / М2

  Материјал: кварц

  Боја: Облачно сива

 • Green Quartz Cement Culture Stone

  Културни камен од зеленог кварцног цемента

  Артикал бр.: ВНС-1308ЦЦЗ

  Назив артикла: природни панел од зеленог кварцног цемента

  Величина: 550к200мм

  Дебљина: 20-40 мм

  Тежина: 65 кг / М2

  Материјал: кварц

  Боја: зелена

 • Cement Stone-VNS-014CZ

  Цементни камен-ВНС-014ЦЗ

  Број артикла: ВНС-014ЦЗ

  Назив артикла: природна плоча од златног меденог цемента

  Величина:550к200

  дебљина:20-40mm

  Тежина: 65 кг / М2

  Материјал: природни шкриљац

  Боја: мешана беж и бела

  Рок исплате:Т/Т или Л/Ц

 • Cement Stone-VNS-1120CZ

  Цементни камен-ВНС-1120ЦЗ

  Број артикла: ВНС-1120ЦЗ

  Назив артикла: природни панел од калифорнијског златног цемента

  Величина:550к200mm

  дебљина:20-40mm

  Тежина: 65 кг / М2

  Материјал: природни шкриљац

  Боја:зарђао